Sugar dating word steed populairder in Nederland. Dit was al erg populair in de Verenigde Staten en Scandinavie. Afgelopen tijd zien we een sterke stijging van het aantal leden op onze site Suikermaatje.nl

Alsmaar meer mensen zijn op zoek naar een concept als suikermaatje, omdat partners in een sugarrelatie geen last hebben van de gebruikelijke nadelen die een traditionele relatie met zich meebrengt, zoals jaloezie, drama of twijfels. Succesvolle mannen en -vrouwen met weinig tijd voor een relatie leggen jonge meiden of jongens die wel wat extra geld kunnen gebruiken in de watten. Sugar daddies (suikeroom) zijn vaak welgestelde mannen die jonge meisjes/vrouwen financieel verwennen in ruil voor hun (soms seksueel getinte) gezelschap.

Wat vind sugar babe (suikernichtje) JoseLove van suikerdating
JoseLove: Toen mijn vorige relatie stuk liep, begon ik te experimenteren met daten. Iemand vertelde mij over sugardating, betaalde afspraakjes dus, en na wat opzoekingswerk kwam ik uit bij suikermaatje.nl. Elk afspraakje is verschillend, afhankelijk van waar we zin in hebben en of er al dan niet een klik is. Bij de eerste ontmoeting spreek ik af in het openbaar, want dat maakt het risico dat iets misgaat minder groot. Het blijft zenuwslopend, maar aan de andere kant vind ik die spanning ook wel leuk. Verder is er weinig verschil met gewoon daten: op een doorsnee afspraak gaan veel stellen samen iets eten, drinken of naar een film. Soms komt er seks bij kijken, maar dat gebeurt niet altijd even snel en bij een aantal relaties helemaal niet. Mij bevalt het prima.

 

 


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 

×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog