Mijn eerste ervaring met suikermaatje.nl

Een vriendin van mij deed dit al en wees mij hierop. Ze vertelde mij al haar goede ervaringen, want ook ik had zo mijn bedenkingen. Wat voor mannen staan er dan op die sites? Zij vertelde mij dat de meeste mannen tussen de 35 en 55 zijn en dat je ze zelf kunt uitkiezen, omdat ze allemaal een eigen profiel hebben.

Het gaat dus eigenlijk precies hetzelfde als op een normale datingsite. Als je elkaar na een tijdje mailen nog steeds leuk vindt, kun je daadwerkelijk overgaan tot een afspraakje. Acht weken geleden had ik mijn eerste afspraakje en kon ik mezelf een ‘Sugarbabe’ noemen.

Suikermaatje.nl is een site, met een persoonlijke touch. Het allereerste afspraakje was met een man uit Groningen. Hij was voor zaken in Limburg en zou niet lang blijven. Hij zocht gezelschap om mee uit eten te gaan en dat voelde voor mij goed. Natuurlijk voelde ik mij eerst wel een beetje opgelaten, maar na wat gesprekken over zijn werk en onze interesses brak het ijs en werd het een gezellige avond. Hoe de avond verder verliep hou ik voor mijzelf 😉

 


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 

×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog