fotosm

Suikermaatje heeft Sophie bereid gevonden om haar verhaal als sugar babe te vertellen. Hieronder het interview met Sophie.

Suikermaatje: Hoe ben je op het idee gekomen om je als een Sugarbabe aan te melden?
Sophie : Mijn beste vriendin deed dit werk al en ik was erg nieuwsgierig naar haar verhalen,
na avonden gesproken te hebben over haar ervaring, heb ik besloten om me aan te melden.
Wat is nou leuker? Een avondje gezellig eten met een leuke ervaren man en financieel geholpen worden of een hele dag werken voor een minimumloon?

Ze vertelde mij dat de meeste mannen tussen de 30 en 60 jaar zijn en je kan online mailen
en chatten met Sugadaddy’s. Na wat heen en weer gemaild heb ik 1 jaar geleden mijn Sugardaddy
leren kennen via Suikermaatje.nl

Suikermaatje: Wat hebben jullie besproken via de mail?
Sophie : Wij hebben onze interesses gedeeld, verteld wie we zijn en waar wij naar opzoek zijn. We hebben hele leuke, gekke en vertrouwde gesprekken gehad, per mail en ook na 2 weken gemaild te hebben telefonisch. Ik heb ook gevraagd wat hij per date betaald. Een avondje gezellig en heerlijk eten voor 200euro! Daar ging ik mee akkoord.

Suikermaatje: Hoe heb jij je eerste date ervaren?
Sophie : Ik vond het super spannend! Ik had gemengde gevoelens.. Moet ik nou wel opdagen? of moet ik afbellen? Mijn vriendin vertelde dat zij zich ook zo voelde en dat het ijs wel breekt zodra wij ingespek gaan. Want per mail voelde het warm en vertrouwd, dus heb ik mijn zenuwen even opzij geschoven. We hebben afgesproken in een Van Der Valk Restaurant. We hebben samen een voorgerechtje besteld en een wijntje. Na mijn eerste wijntje voelde ik me wat losser (haha), en niet meer zo zenuwachtig. Mijn Sugardaddy stelde mij erg op me gemak. Na het hoofdgerecht en nagerecht hebben we nog langs de bar gezeten met een kop koffie. Mijn Sugardaddy heeft mij thuis gebracht en we hebben besloten nog een keer op date te gaan, maar dat bespreken we weer via de mail.

Suikermaatje: Heb je na 1 jaar nog steeds met dezelfde Sugardaddy contact?
Sophie : Ik ben nu 1 jaar verder en heb met mijn eerste Sugardaddy 6 maanden lang gedate, met super veel plezier. Nadat hij naar het buitenland moest voor zijn werk ben ik verder gaan zoeken naar Sugardaddy’s. Ik heb inmiddels met ongeveer 7 Sugardaddy’s gedate. Leuke mannen met veel respect en gezelligheid.

Suikermaatje: Is het een Geheim dat je een Sugarbabe bent?
Sophie : 2 goede vriendinnen van mij weten het, maar mijn ouders niet. Een Sugarbabe of Sudardaddy daar rust een hele grote TABOE op. Daarom durf ik het niet aan iedereen te vertellen. Maar ik merk wel dat er steeds meer over gesproken word. Op het nieuws, op het internet en zelfs in soapseries.

Suikermaatje: Hoort Seks erbij? en heb jij seks gehad met een Sugardaddy?
Sophie : Nee, seks hoort er niet specifiek bij. Anders kan je je aanmelden op een site die daarvoor bestemd is. Ik heb daarom voor Suikermaatje.nl gekozen en niet voor een sexsites. En natuurlijk als beide partijen hier voor kiezen zou dat ook geen probleem moeten zijn. Zolang beide er maar van genieten. Ja, ik heb weleens seks gehad met een Sugardaddy, ik wou het zelf want ik voelde me er goed bij. Ik heb nooit iets gedaan waar ik niet 100% achter stond.

Suikermaatje: Zie je mensen weleens kijken als je met een oudere man op date ben?
Sophie : Ja, ik zie mensen weleens nog even omdraaien om te kijken als ze het goed gezien hebben. Maar hoe kunnen zij weten dat ik op een date ben? Misschien zit ik er wel met me oom of vader of collega aan tafel te eten. In het begin vond ik het wel eng en was ik bang als er naar ons werd omgekeken. Maar doordat mijn Sugardaddy en ik ons bij elkaar op ons gemak voelen heb ik daar geen problemen meer mee. We hebben het leuk en gezellig! Ik wil niet in het openbaar intiem zijn, daarvoor reserveren we een hotel.

Suikermaatje: Relatie?
Sophie : Nee, ik heb nog geen relatie. Ik blijf dit nog zeker wel 1 of 2 jaar doen. Daarna hoop ik wel iemand te vinden die ik met trots kan voorstellen aan mijn ouders. Maar tot die tijd geniet ik er enorm van.

Suikermaatje: Heb jij nog Tips voor onze Sugarbabes?
Sophie : Wees jezelf en bespreek duidelijk wat je verwacht van je Sugardaddy en wat hij van jou kan verwachten. Heb het over hobby’s en interesses. Een ervaren man kan je daar veel over vertellen en anders neemt hij je wel mee op avontuur!

Wil jij ook je verhaal delen?  Mail dan naar Info.suikermaatje@gmail.com ! Dan nemen wij z.s.m contact met je op.


LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

 

×
MAAK ACCOUNT HEB JE AL EEN ACCOUNT?

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog